Over ons

Dit zijn wij

Bij Anicha Yoga heten we je van harte welkom in onze yogagemeenschap, waar we samen streven naar innerlijke harmonie en welzijn. Ontdek wie we zijn en wat ons drijft in deze reis van zelfontdekking.

Onze Missie: Harmonie en Welzijn

Leer meer over de missie van Anicha Yoga, die verder gaat dan yogahoudingen op een mat. Ontdek hoe we ons inzetten voor het bevorderen van harmonie en welzijn in het leven van elk individu dat deel uitmaakt van onze gemeenschap.

Het Verhaal Achter Anicha Yoga

Ontdek de oorsprong van Anicha Yoga, het verhaal van onze oprichting en hoe onze passie voor yoga ons heeft geleid naar het creëren van een ruimte waar mensen samenkomen om te groeien, te leren en te verbinden.

Onze Visie op Yoga

Duik in onze visie op yoga en hoe we geloven dat het niet alleen een fysieke oefening is, maar een reis naar binnen. Ontdek hoe yoga een transformerende kracht kan hebben op zowel het lichaam als de geest.

Anicha Yoga’s Toewijding aan Gemeenschap

Leer hoe Anicha Yoga streeft naar het opbouwen van een ondersteunende gemeenschap. Ontdek de activiteiten en initiatieven die we ontplooien om een gevoel van verbinding te creëren tussen yogi’s van alle niveaus.

Yogastudio en Faciliteiten

Ontdek de sfeer van onze yogastudio en de faciliteiten die we bieden. Van serene oefenruimtes tot comfortabele kleedkamers, we streven ernaar een omgeving te creëren waarin iedereen zich op zijn gemak voelt.

Onze Instructeurs: Gidsen op Je Yogareis

Maak kennis met onze getalenteerde en toegewijde yogadocenten. Ontdek hun achtergronden, stijlen en hoe ze jou begeleiden op je yogareis met zorg en deskundigheid.

Diverse Yogastijlen Aangeboden

Ontdek de verscheidenheid aan yogastijlen die we aanbieden bij Anicha Yoga. Van dynamische Vinyasa tot kalmerende Yin, leer hoe je de stijl kunt vinden die het beste bij jou past.

Mindfulness bij Anicha Yoga

Leer over de rol van mindfulness in onze yogapraktijk. Ontdek hoe het integreren van mindfulness je kan helpen om dieper in het moment te leven en een meer vervuld leven te leiden.

Onze Toewijding aan Educatie en Groei

Bij Anicha Yoga geloven we in voortdurende educatie en groei. Ontdek de workshops, cursussen en evenementen die we organiseren om onze gemeenschap te ondersteunen bij hun voortdurende yogareis.